Concept

Duinen,
zee en strand

Een verblijf in Domein Karthuizer dompelt u onder in de natuur. Met zee en strand op wandelafstand en met de duinen in de achtertuin wordt het volop genieten. De bouwhoogte in Domein Karthuizer is bewust beperkt gehouden. Hierdoor geniet elke unit van een uniek zicht op de omringende natuur.

Ook binnen het domein zelf gaat veel aandacht naar natuurlijke elementen. Rustige paadjes, een terrasje met zitbanken en groene perkjes vervolmaken het geheel. Domein Karthuizer wordt werkelijk uw ideale stek om te ontstressen en uw batterijen herop te laden : op de grens van duinen en hinterland, op een boogscheut van strand en haven. Kan het mooier?

Ligging

Een ligging
uit de duizend

Het geheel munt uit door zijn centrale ligging en rustige inplanting. Vlakbij ligt de duinengordel. De dijk, de zee en het strand bevinden zich op wandelafstand en iets verder lonkt de haven van Nieuwpoort.

Hierdoor combineert Domein Karthuizer de rustige, ontspannen sfeer van Oostduinkerke met het gezellige, kleinstedelijke karakter van Nieuwpoort.

Gallery

Omgeving

Gezond
Genieten

Aan de rand van het natuurgebied Karthuizer herrijst een nieuw en uniek vakantieproject aan onze kust. In de vorm van een gloednieuw, aantrekkelijk vakantiedomein met stijlvolle verblijven, verspreid over enkele laagbouwvolumes, met zee- of duinenzicht.

Een ideale locatie om rustig en volop van de zee en de duinen te genieten. In een veilige, afgesloten site met een familiaal en kindvriendelijk karakter, rechtstreeks palend aan een beschermd natuurgebied.

De zon en de zee krijgt u er zomaar bij.

Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project
Verkoopsinformatie

Interesse? contacteer ons

Voor meer informatie kunt u terecht in ons verkoopkantoor:
Kinderlaan 41,
B-8670 Oostduinkerke
T +32 (0)58 24 24 27
BE 0835.272.641
info@domein-karthuizer.be

Contactformulier
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info